Om WOOU

Velkommen til WOOU

WOOU er et sted, der skal hjælpe dig videre i planlægningen af din store dag. Vi fokuserer på pæne designs, som kombineres med din personlige tekst, så du kan videregive informationer til dine nærmeste på den fineste måde.

WOOU bliver til dagligt drevet af os, Line & Daniel. Vores fælles interesser indebærer blandt andet Photoshop, sociale medier, trends & tendenser og nu også WOOU.

WOOU kom til, da vi så et hul i markedet, da Line selv ledte efter en løsning til design af invitationer til eget bryllup. Der manglede et sted som samlede fine simple invitationer, save the dates, bordkort osv., som man selv kan printe, og derved også selv vælge papirløsning til.

Udover de designs der allerede ligger her, er vi også altid klar til at gå i dialog med dig, hvis du ønsker noget helt andet eller blot en lille ændring til de eksisterende design. For os handler det om, at den røde tråd eksisterer i din begivenhed, og du får følelsen af, at noget så simpelt som invitationer, menukort osv. fuldender det look, du drømmer om til din store begivenhed.

Vi er en papirløs virksomhed, og derfor vil du få en PDF tilsendt. En PDF du kan vælge at dele via mail, hjemmeside, Facebook eller andre medier. Eller du kan printe dit produkt lige præcis, som du ønsker.

På denne måde får du præcis det du ønsker, og bruger derfor også kun papir på det nødvendige. På den måde producerer og sender vi ikke unødvendige mængder papir. Vi glæder os til at hjælpe dig videre i din proces og håber du bliver glad for dit endelige produkt.

De bedste hilsner,